+31 (0)26 4455912          wapen grijs     thuiswinkelwaarborg logo grijs

De winkelwagen is leeg

Proeverijen groepen

wijnproeverij

 Vanaf 5 juni 2021 zijn rondleidingen, proeverijen, museumbezoeken en een bezoek aan onze wijnbar weer mogelijk.

Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf uit het begin van de 20e eeuw. Bezoekers wanen zich hier als het ware op het terrein van een statig château in Bordeaux. Het is een klein stukje Frankrijk nabij de Nederlandse Rijn. Een rondgang voert u door imposante kelders, langs lange rijen eiken fusten die naast blinkende roestvrijstalen tanks in de moderne wijnbottelarij liggen. Tijdens de kelderwandeling is het indrukwekkend te zien hoe de honderdduizenden flessen in het donker in alle rust rijpen, tot van hun inhoud optimaal genoten kan worden.

Voor grotere groepen hebben wij speciale arrangementen samengesteld. Naast een rondleiding met een eigen gids door de wijnkelders en een bezoek aan het wijnmuseum, bestaan deze arrangementen uit het proeven van een selectie heerlijke wijnen. Bij minder dan 20 personen, worden de onderstaande bedragen per groep extra berekend: € 40,00 bij een groep tot 20 personen, € 60,00 bij een groep tot 15 personen, € 80,00 bij een groep tot 10 personen.

Tip: Pas uw kleding aan op onze keldertemperatuur van 12℃.

Hieronder treft u de arrangementen aan waaruit u kunt kiezen:

Arrangement “Tastevin”

Dit is een arrangement waarbij u geniet van mooie wijnen, die aansluiten op het door u gekozen thema. Onder begeleiding van een wijnkenner krijgt u diverse wijnen te proeven en komt u meer te weten over de details. Rekent u voor dit arrangement 1½ - 2½ uur (afhankelijk van het aantal te proeven wijnen).

1 soort wijn: € 8,50 p.p.
2 soorten wijn: € 11,50 p.p.
3 soorten wijn: € 15,00 p.p.
4 soorten wijn: € 17,50 p.p.
5 soorten wijn: € 20,00 p.p.
6 soorten wijn: € 23,50 p.p.

Arrangement “Exclusiv”

Voor de echte fijnproevers hebben wij een tweetal uitgebreide proeverijen samengesteld waarbij u zes kwaliteitswijnen gepresenteerd krijgt met uiteraard een uitgebreide explicatie. Duur van dit arrangement bedraagt 3 uur. U heeft de keuze uit:

“Klassiek Frankrijk” of “Port & Dessert”: € 27,50 p.p.

arrangement

Arrangement “Goûter”

Na de rondleiding staat in een gezellige informele ruimte een wijntafel met een selectie van rode en witte wijnen uit ons assortiment voor u klaar. U en uw gasten proeven hier diverse wijnen. Een wijnexpert is aanwezig en beantwoordt uw vragen. Op de tafels plaatsen wij een bijpassend tafelgarnituur.

2 uur € 25,50 p.p.
3 uur € 32,50 p.p.

Arrangement “Goûter de luxe”

Ontvangst met een glas mousserende wijn, rondleiding, arrangement zoals hierboven omschreven, uitgebreid met verschillende kazen en stokbrood én na afloop een kelnersmes voor thuis.

3 uur € 49,50 p.p.

vergaderen

Arrangement op maat

Naast de genoemde groepsarrangementen en –proeverijen verzorgt Robbers & van den Hoogen ook allerlei arrangementen op maat. Presentaties, vergaderingen of borrels in een stijlvolle omgeving. Onze ruimtes zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Combineer uw eigen arrangement of zakelijke activiteit met een rondleiding door de kelders of met een besloten proeverij.

Lekkere trek

Onze kleine kaart biedt volop lekkernijen om de arrangementen indien nodig “aan te kleden”.:

Stokbrood € 1,25 p.p.
Bruchetta met tomatensalsa € 1,75 per stuk*
Kaaszoutjes € 1,75 p.p.
Luxe eenhapsquiches (2 p.p.) € 3,50 p.p.*
Luxe, gemengde noten € 1,75 p.p.
Mini saucijzenbroodjes (2 p.p.) € 2,50 p.p.*
Crissini, italiaanse stokjes € 1,50 p.p.
Bitterballen (2 p.p.) €2,00 p.p.*
Jonge Hollandse kaasblokjes € 1,75 p.p.
Worstsoorten met stokbrood € 7,00 p.p.
Olijven, luxe notenmelange, kaasblokjes, crissini stokjes € 7,50 p.p.
* bij groepen vanaf 10 personen

Bel voor meer informatie 026 - 4455912 of reserveer hier

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.


Bekijk ons aanbod in de wijnshop

Binnen onze wijnshop vindt u een grote variatie aan voor uw geselecteerde wijnen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht, als geschenk of voor een bijzonder gelegenheid. Kijkt u gerust rond mocht u vragen hebben over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.