18+

18 jaar of ouder

Bevestig hieronder dat je 18 jaar of ouder bent

Ik ben 18 jaar of ouder
Verlaat website

Proeverijen

Tijdens onze wijnproeverijen kunt u uw smaak verder leren ontdekken en kennis maken met de prachtige en unieke wijnen die ons wijnhuis biedt. Er zijn verschillende soorten wijnproeverijen waaruit u kunt kiezen; Voor grote en kleine groepen, in sfeervolle ruimtes en onder begeleiding van een wijnexpert.

Bekijk proeverijen

Arrangementen

Op zoek naar een locatie voor een zakelijk event, vrijmibo, bruiloft, verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Robbers & van den Hoogen huisvest vele, bijzondere ruimtes en zalen voor eigen evenementen of een arrangement op maat. Feesten, partijen en bijeenkomsten. Allerlei verschillende ruimtes met specifieke karakteristieken: van informeel tot formeel, klein tot groot en modern tot traditioneel.
Altijd stijlvol en sfeervol. Kies uit een van onze bestaande totaalarrangementen of ga voor een speciale activiteit.  Samen bouwen we aan een unieke herinnering.

De voordelen:

  • Zalen van 2 tot 200 personen
  • Overal gratis WiFi
  • Negentig parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Op vierhonderd meter loopafstand van treinstation Arnhem Velperpoort

Groepsarrangementen

Samen wijn proeven op een unieke locatie in Arnhem. Bij Robbers & van den Hoogen maak je kennis met de allerlekkerste wijnen uit Frankrijk, Italië, Portugal, Argentinië en Chili. Alleen, in kleine groepen of grote gezelschappen: met je familie, vrienden of collega’s.

Lees meer

Zalen

Op zoek naar een locatie voor een zakelijk event, vrijmibo, bruiloft, verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Robbers & van den Hoogen huisvest vele, bijzondere ruimtes en zalen voor eigen evenementen of een arrangement op maat. feesten, partijen en bijeenkomsten. Allerlei verschillende ruimtes met specifieke karakteristieken: van informeel tot formeel, klein tot groot en modern tot traditioneel. Voor eigen evenementen of een arrangement op maat.  Altijd stijlvol en sfeervol. Kies uit een van onze bestaande totaalarrangementen of ga voor een speciale activiteit.  Samen bouwen we aan een unieke herinnering.

Ruimtes

Vergaderen in stijl

Een vergadering, een netwerkborrel, een productpresentatie of een brainstormsessie? Maak zakelijke bijeenkomsten effectiever en creatiever door te kiezen voor een inspirerende en stijlvolle omgeving ‘buiten de deur’. Robbers & van den Hoogen heeft in haar prachtige onderkomen enkele bijzondere vergaderlocaties voor verschillende groepsgroottes. De Franse kamer, wijncafé Le Jardin en de wijnbibliotheek beschikken over moderne audiovisuele middelen én ruimte voor nieuwe ideeën. Wij verzorgen compleet verzorgde vergaderarrangementen. Altijd maatwerk. Alles staat klaar. Vergaderen maar!

Lees meer

Vraag het onze adviseurs

Ik wil graag informatie over

Particulieren
Bedrijven
Horeca
Kelderbezoek
Overig

Stuur ons een bericht

Naam