18+

18 jaar of ouder

Bevestig hieronder dat je 18 jaar of ouder bent

Ik ben 18 jaar of ouder
Verlaat website

Over ons

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen, een bedrijf met een eeuwenoude traditie. Kwaliteit, daar draait het bij ons om. Onze wijnadviseurs werken samen met kleinschalige wijnboeren en chateaus in Frankrijk, Italië, Portugal en Chili. Genoeg om elke wijnliefhebber te overtuigen.

Met trots mogen wij ons sinds 1992 hofleverancier noemen.

Particulieren, bedrijven en horecazaken die het beste willen voor zichzelf, hun klanten en gasten vinden allemaal de weg naar Robbers & van den Hoogen.

Een rondleiding door de imposante kelders, speciale zakelijke arrangementen of bijeenkomsten in de verschillende sfeervolle ruimtes, wijnproeverijen, een bezoekje aan de winkel of het wijnmuseum, een virtueel bezoekje aan de hypermoderne webshop. Alles op de Velperweg 23 proeft naar wijn en smaakt naar meer.

Persoonlijke aandacht

Sinds enkele jaren staat Marcel Donders aan het hoofd van het wijnhuis. De 4e generatie in het familiebedrijf met een lange historie sinds 1842. Een van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Moderne bedrijfsvoering wordt gecombineerd met stijl en traditie. Naast Franse wijnen kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor wijnen uit Italië, Spanje, Portugal en Duitsland. Nieuw-Zeeland, Chili en Argentinië. Robbers & van den Hoogen onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, kennis en kwaliteit. Met trots mogen wij ons sinds 1992 Hofleverancier noemen.

Wij hechten als familiebedrijf grote waarde aan langdurige en sterke samenwerkingsrelaties. Noodzakelijke ingrediënten hiervoor: interesse, respect, vertrouwen en waardering.
Robbers & van den Hoogen verstaat dit jaar al 180 jaar ‘de kunst van aandacht’ voor relaties. Traditie, vernieuwing en persoonlijke aandacht gaan hand in hand.