+31 (0)26 4455912          wapen grijs     thuiswinkelwaarborg logo grijs

De winkelwagen is leeg

Reserveer uw proeverij

In lijn met het beleid van de overheid met betrekking tot het Corona virus is ons museum tot en met 14 januari gesloten, rondleidingen en proeverijen zijn tot deze tijd afgelast.

Een rondgang voert u door imposante kelders, langs lange rijen eiken fusten die naast blinkende roestvrijstalen tanks in de moderne wijnbottelarij liggen.

Tijdens de kelderwandeling is het indrukwekkend te zien hoe de honderdduizenden flessen in het donker in alle rust rijpen, tot van hun inhoud optimaal genoten kan worden.

Aansluitend kunt u ons wijnmuseum bezoeken een belevenis voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis én toekomst van wijn.

Na een bezoek aan het wijnmuseum kunt u onze nieuwe wijnwinkel & wijnbar bezoeken en informeren wij u graag over al onze wijnen.

Tip: pas uw kleding aan op onze keldertemperatuur van 12℃.

Hieronder kunt u uw proeverij reserveren. Kies allereerst of u een proeverij met 3 wijnen of een proeverij met 5 wijnen wilt reserveren. Vervolgens kiest u de dag van uw voorkeur en u ziet de beschikbare tijden op deze dag.
Let op: Heeft u een voucher van belevenissen.nl dient u de proeverij met 5 wijnen te reserveren. (reserveren alleen mogelijk met een geldige voucher)

Let op!

  • Vergeet niet het juiste aantal personen door te geven (in verband met de Corona-maatregelen).
  • Komt u met meer personen dan vantevoren aangegeven, dan kunnen wij de toegang niet garanderen.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.


Bekijk ons aanbod in de wijnshop

Binnen onze wijnshop vindt u een grote variatie aan voor uw geselecteerde wijnen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht, als geschenk of voor een bijzonder gelegenheid. Kijkt u gerust rond mocht u vragen hebben over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.