18+

18 jaar of ouder

Bevestig hieronder dat je 18 jaar of ouder bent

Ik ben 18 jaar of ouder
Verlaat website

Zalen

Op zoek naar een locatie voor een zakelijk event, vrijmibo, bruiloft, verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Robbers & van den Hoogen huisvest vele, bijzondere ruimtes en zalen voor eigen evenementen of een arrangement op maat. Allerlei verschillende ruimtes met specifieke karakteristieken: van informeel tot formeel, klein tot groot en modern tot traditioneel.
Altijd stijlvol en sfeervol. Kies uit een van onze bestaande totaalarrangementen of ga voor een speciale activiteit.  Samen bouwen we aan een unieke herinnering.

De voordelen:

  • Zalen van 2 tot 200 personen
  • Overal gratis WiFi
  • Negentig parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Op vierhonderd meter loopafstand van treinstation Arnhem Velperpoort

 

U kunt alle onderstaande zalen afhuren voor bijvoorbeeld een trouwerij, presentatie, borrel, receptie of diner te combineren met een rondleiding of proeverij-arrangementen. Afgestemd op uw persoonlijke wensen en altijd in een stijlvolle en persoonlijke sfeer, precies zoals ú het wilt. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of een afspraak op locatie.

Bel 026 – 4455912 of mail openhuis@robbersenvandenhoogen.nl voor een offerte op maat.

 

Wijnbar M

In onze nieuwe wijnbar heeft u de keuze uit 50 open wijnen en geven we u de mogelijkheid alle wijnen die te verkrijgen zijn in onze wijnwinkel per fles te bestellen.

Kunt u toch niet kiezen, of wilt u uw wijnsmaak ontdekken, bestel dan een proeverij en wij maken een leuke selectie voor u.

Naast onze velen wijnen werken wij graag samen met de lokale ondernemers om u ook naast de wijn van iets lekker te voorzien.

Hierbij kunt u denken aan een uitgebreide kaasplank van Proosdij kaas uit Oosterbeek, goed gevulde charcuterie van Slagerij Putman, broodplateau van het Arnhemse bakkertje, vers gebrande noten van de notenwinkel en nog veel meer.

We verwelkomen u graag op donderdag en vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur of zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur.

Wenst u op een ander moment met uw gezelschap te genieten van een goed glas wijn en gevulde borrelplank, dan maken we graag een offerte op maat.

Kijk mee in onze nieuwe wijnexperience! – YouTube

 

Wijncafé Le Jardin

Wijncafé Le Jardin is modern en eigentijds, maar passend bij de allure van het wijnhuis. Een fijne loungeachtige ruimte, met bar, waar je heerlijk kunt genieten van een goed glas wijn. De glazen wanden zorgen voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Wat is er leuker dan in de zomer in de tuin te genieten van een wedstrijdje pétanque?

Proeflokaal

Het Proeflokaal van Robbers & van de Hoogen: een gezellige bar met de hoofdletter B, dé perfecte uitvalsbasis voor een receptie, proeverij of  feestje. Het met flessen wijn en fustjes versierde plafond draagt bij aan de wijnbeleving. Een plek, waar je wijnhart sneller van gaat kloppen. Wijn én bijpassend interieur smaken naar meer.

Museumkelder

De museumkelder is met haar mooie, oude gewelven en zicht op de wijnkelders een bijzondere en geschikte ruimte voor proeverijen of diners. De grote houten tafels, kaarsen en smaakvolle details maken het idyllische plaatje compleet.

Wijnbibliotheek

Wanneer we niet eten en drinken, dan lezen we er graag over. Bij Robbers & van den Hoogen kan het allebei. Het wijnhuis beschikt over de grootste wijnbibliotheek van Nederland. Kleine gezelschappen genieten hier temidden van deze ongeëvenaarde collectie boeken aan de lange houten tafel regelmatig van spijs en wijn.

Raadskelder

De raadskelder is een intieme ruimte met houten kloosterbanken, waarin je uitkijkt op het wijnmuseum. Een magische plek, zeer geschikt voor kleine groepen.

Spiegelzaal 1 - 2

Onze Spiegelzaal is een ruime, moderne en kleurrijke ruimte met veel lichtinval.

Vanuit de comfortabele stoelen kijkt u uit op onze wijntuin, waar u zomers ook kunt genieten van uw lunch.

Beide zalen kunnen door middel van een geluidsdichte wand afgesloten worden van elkaar of juist samengevoegd tot een grote presentatieruimte.

U kunt hier terecht met grotere groepen tot een maximum van 100 personen. En er zijn veel verschillende opstellingen mogelijk.