18+

18 jaar of ouder

Bevestig hieronder dat je 18 jaar of ouder bent

Ik ben 18 jaar of ouder
Verlaat website

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • iDeal
  • Robbers & van den Hoogen Wijnkado
  • PAYPAL

IDEAL 

Betalen met iDEAL betekent betalen via internetbankieren en is één van de snelste en makkelijkste manieren om online te betalen via je eigen bank; nadat je jouw winkelmandje hebt gevuld, kies je bij het afrekenen voor iDEAL en je selecteert jouw bank. Vervolgens log je in, keur je het bedrag van de betaling goed én wij doen de rest!


Robbers & van den Hoogen Wijnkado

Je kunt je bestelling betalen met het Robbers & van den Hoogen Wijnkado. Kies bij betaalmethode voor cadeaubonnen. Vervolgens dien je het 19-cijferige kaartnummer en de pincode (die zich op de achterkant van de kaart bevindt, danwel in de e-mail van de online cadeaucode) in te vullen. Is je orderbedrag hoger dan het tegoed op je Wijnkado? Dan kan je met iDEAL het resterende bedrag bijbetalen.

 

PAYPAL

Met de betalingsmethode PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en snel betalingen verrichten zonder dat je bankgegevens worden gedeeld. Daarnaast biedt Paypal aankoopbescherming voor al je betalingen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode. Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen.