18+

18 jaar of ouder

Bevestig hieronder dat je 18 jaar of ouder bent

Ik ben 18 jaar of ouder
Verlaat website

Bestel uw wijn voor het goede doel!

Oorlogen, conflicten en natuurrampen, zoals recent de aardbevingen in Turkije en Syrië, beheersen het dagelijkse nieuws. Sla de krant open, bekijk de beelden op internet of TV en je schrikt telkens weer van het enorme aantal gedupeerden die dergelijke rampen veroorzaken.

De wereld kent op dit moment meer dan 85 miljoen mensen die moeten leven zonder dak boven hun hoofd: 60 miljoen door conflictsituaties, 25 miljoen door natuurrampen. Deze aantallen nemen alleen maar toe. Naar verwachting zullen er in 2050 rond de 200 miljoen mensen dakloos zijn.

ShelterBox is aan Rotary gelieerde internationale noodhulporganisatie die acute noodhulp en noodonderkomens brengt naar mensen die getroffen zijn door natuurrampen of conflicten, waar ook ter wereld. ShelterBox stelt zich ten doel de getroffen gemeenschappen zo snel mogelijk de kans te bieden hun leven weer op te bouwen door het leveren van tenten, (keuken)gereedschap en andere essentiële middelen zoals bijvoorbeeld schrijfgerei en -papier waarmee de scholing van kinderen doorgang kan blijven vinden. In depots staan ShelterBoxen klaar om direct na een ramp ingezet te kunnen worden; depots die gevuld moeten blijven om altijd klaar te zijn voor actie.

In het kader van beider 50 jarig jubileum organiseert Rotary Club Arnhem IJssel samen met zusterclub Rotary Emmerich-Rees een actie om dit jaar een significante bijdrage te kunnen leveren aan ShelterBox.

Niet afwachten, maar direct in actie komen zoals ook ShelterBox dat doet, spreekt ons aan!

De doelstelling van onze jubileumactie is het leveren van 50 tenten/gereedschap-kits in 2023.
Met uw deelname steunt u onze jubileumactie: van elke verkochte fles wijn gaat € 1,75 naar Shelter Box.

Vul onderstaand formulier in voor uw wijnbestelling.
U ontvangt een orderbevestiging en factuur per email.
De wijnen zetten wij voor u klaar bij Robbers & van den Hoogen.

Wijnen voor Shelter Box

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Prijs: 59,70 €
Prijs: 57,90 €
Prijs: 49,50 €
Prijs: 59,70 €