+31 (0)26 4455912          wapen grijs     thuiswinkelwaarborg logo grijs

De winkelwagen is leeg

2020 een memorabel wijnjaar!

EEN OOGST MET EEN PRACHTIGE KWALITEIT.

Na een relatief zachte winter, tegelijk met het uitlopen van de druivenstokken, werd de wereld opgeschrikt door Covid. Wijnboeren hebben in de wijngaarden gewoon doorgewerkt. Sterker nog, iedereen werkte buiten in de wijngaarden omdat binnenwerken niet toegestaan was. Deze uitzonderlijke zorg voor de wijngaarden heeft zeker bijgedragen aan een gezond gewas en de kwaliteit van de oogst. Gedurende het groeiseizoen was het weer in de meeste wijngebieden zeer gunstig. Zowel in de Franse wijnstreken als in Italië is men erg opgetogen over de inhoud van de gistingstanks. De afgelopen jaren zijn consistent warme jaren, wat voor de wijnstok op zich een goed gegeven is. Toch hebben de boeren veel werk verzet om geconcentreerde wijnen te maken. Zo was er in sommige streken sprake van een groene oogst. Het wegknippen van onrijpe druiven, lang voor de oogst, zorgt voor meer energie voor de overgebleven trossen, waardoor de intensiteit en suikers in de vruchten toeneemt.

 

Met vriendelijke groet,
Robbers & van den Hoogen

handetekening marcel

Marcel Donders
vinoloog

Onze wijnadviseurs

Marcel Donders

06 53728368

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henk van de Scheur

06 12479246

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ivo van Nispen

06 49430019

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Robert van Duinen

06 17464872

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveren
U maakt uw keuze uit het ruime aanbod van Robbers & van den Hoogen en reserveert vervolgens een aantal flessen wijn die, afhankelijk van hun ontwikkelingstempo, gedurende drie of vijf jaar, vanaf hun oogstjaar, kosteloos in onze kelders in alle rust kunnen rijpen. In de kelders van Robbers & van den Hoogen liggen de wijnen onder ideale omstandigheden, bij een constante temperatuur van 12°C. De hoge vochtigheidsgraad in de kelders levert een belangrijke bijdrage aan het voortreffelijke rijpingsklimaat.

Na uw aankoop (reservering) ontvangt u jaarlijks een nauwgezet verslag over uw wijnvoorraad in onze kelders, de rijping en de stadia van drinkbaarheid. Wij berichten u bijtijds, wanneer uw wijnen op dronk zijn, zodat u er altijd op het juiste moment van kunt genieten.

Reserveringscondities
Reserveren is mogelijk vanaf 24 flessen en minimaal 12 flessen per soort (bij wijnen vanaf € 20,- per fles vanaf 6 flessen per soort). Bij aankoop ontvangt u een Garantie-Certificaat. Binnen de termijn van drie of vijf jaar worden de wijnen op afroep franco huis in Nederland geleverd vanaf 36 flessen per zending. Bij een minder aantal flessen wordt vrachtkosten in rekening gebracht. Een langere opslag dan vijf jaar, respectievelijk drie jaar na het oogstjaar, is mogelijk tegen een vergoeding van een jaarlijks bewaarloon. Ook de aflevering is dan niet meer franco huis. Bij wijzigingen in accijns of andere navorderingen van overheidswege opgelegd, behouden wij ons het recht voor deze gedurende de bewaarperiode aan de koper door te berekenen.

De wijnen die bij ons in reserve liggen zijn verzekerd tegen de bij aankoop aan u gefactureerde waarde tegen breuk en brand. Iedere andere aansprakelijkheid, hoe genaamd of ontstaan, waaronder terrorisme en/of sabotage, wordt uitgesloten.

Betalingswijze te reserveren wijnen
Reserve aankopen kunnen als volgt betaald worden:
A. Binnen 14 dagen na factuurdatum
B. Door middel van een wijnabonnement
U betaalt iedere maand een vast bedrag via uw bank, waarmee het totale factuurbedrag van uw reserveringsaankopen in 12 maanden wordt voldaan.

Kwantumkortingen
Onderstaande kwantumkortingen gelden ook in combinatie met uw aankoop voor directe levering. Bij aankoop van:
36 flessen (ook gesorteerd) 2%
60 flessen (ook gesorteerd) 3%
96 flessen (ook gesorteerd) 4%
120 flessen (ook gesorteerd) 5%
180 flessen (ook gesorteerd) 6%
240 flessen of méér (ook gesorteerd) 7%

Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.Prijzen blijven geldig tot het verschijnen van een nieuwe prijslijst.

Prijswijzigingen en tekstfouten voorbehouden.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.


Bekijk ons aanbod in de wijnshop

Binnen onze wijnshop vindt u een grote variatie aan voor uw geselecteerde wijnen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht, als geschenk of voor een bijzonder gelegenheid. Kijkt u gerust rond mocht u vragen hebben over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.