18+

18 jaar of ouder

Bevestig hieronder dat je 18 jaar of ouder bent

Ik ben 18 jaar of ouder
Verlaat website

PROEVERIJEN

Laat u meenemen op een reis door de wondere wereld van de wijn.
Beleef een stukje Frankrijk maar dichter bij huis. Tijdens onze wijnproeverijen kunt u onder begeleiding van een wijnexpert uw smaak verder leren ontdekken en kennis maken met de prachtige en unieke wijnen die ons wijnhuis biedt.

Kom kijken,
proeven & genieten

Elke donderdag, vrijdag & zaterdag is het voor de ware wijnliefhebber echt genieten aan de Arnhemse Velperweg. We hebben een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld.

Wijnproeverij De Ontdekking

Laat u meenemen op een reis door de wondere wereld van de wijn. Van Frankrijk tot aan Argentinië en bepaal na afloop waar uw voorkeur naar uitgaat. Na ontvangst met een feestelijk mousserende wijn krijgt u, met een kleine groep, een rondleiding door onze prachtige, authentieke wijnkelders. Terwijl u door de sfeervolle flessengangen en rijenlange eikenhouten fusten wandelt, proeft u 3 wijnen. Zo ontdekt u uw eigen wijnvoorkeur!

Aansluitend heeft u de mogelijkheid, om ook in onze kelders, de bijzondere rijke geschiedenis van de wijn te ontdekken in het Nederlands Wijnmuseum.

Nog niet genoeg geproefd? Dan bent u van harte welkom in onze Wijnbar en Wijnwinkel!

Op zaterdag start de rondleiding voor de proeverij om 14.00 uur.
U kunt op eigen gelegenheid het museum bezoeken.

Totaal duur: 1,5 á 2 uur
De kosten bedragen: € 19,95 per deelnemer inclusief ontvangst proefglas bubbels, een rondleiding, 3* proefwijnen en een museumbezoek.

Wijnproeverij De Beleving

Laat u meenemen op een reis door de wondere wereld van de wijn. Van Frankrijk tot aan Argentinië en bepaal na afloop waar uw voorkeur naar uitgaat. Na ontvangst met een feestelijk mousserende wijn krijgt u, met een kleine groep, een rondleiding door onze prachtige, authentieke wijnkelders. Terwijl u door de sfeervolle flessengangen en rijenlange eikenhouten fusten wandelt, proeft u 5 wijnen en wordt er een uitleg gegeven over de techniek van wijnproeven onder begeleiding van een wijnexpert.

Per arrangement van twee personen ontvangt u een bijzonder aandenken. Aansluitend is er de mogelijkheid het Nederlands Wijnmuseum te bezoeken om de bijzonder rijke geschiedenis van wijn te ontdekken. Nog niet genoeg geproefd? Dan bent u van harte welkom in onze Wijnbar en Wijnwinkel!

Rondleidingen voor deze proeverij starten
Vrijdag om 14.00 uur
Zaterdag om 11:00 uur
Totaal duur: 2,5 uur

Kosten € 35,00 per arrangement (1 pers.) inclusief ontvangst proefglas bubbels, een rondleiding, 5* proefwijnen en een museumbezoek.

Kosten € 59,50 per arrangement (2 pers.) inclusief rondleiding, ontvangst proefglas bubbels, 5* proefwijnen, presentje en een museumbezoek.

Wijnproeverij Prive

Wilt u graag wijn komen proeven met een groter gezelschap? Dan hebben wij speciale arrangementen waarvan u gebruik kunt maken. De arrangementen bestaan uit een rondleiding door de kelders, een bezoek aan het wijnmuseum en een proeverij. Naast door ons samengestelde groepsarrangementen, is het ook mogelijk een eigen evenement te organiseren bij Robbers & van den Hoogen.

Ontdek uw eigen smaak of diep uw persoonlijke wijninteresse uit.
Wij vertellen u graag meer over de bijzondere wereld van wijn. Voor een arrangement op maat, persoonlijk advies of kennismaking met nieuwe wijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Proeverijen op maat

Ook is het mogelijk om uw persoonlijke voorkeuren en wensen te verwerken in een proeverij op maat. Neem gerust contact met ons op over de brede mogelijkheden. We zijn u graag van dienst om samen met u een indrukwekkende en veelzijdige wijnervaring te creëren.