Volg ons of bel ons +31 (0)26 4455912

Zaterdag 7 oktober 2017 doorlopend van 13.00 - 16.30 uur

Twee keer per jaar organiseren wij een assortimentsproeverij. Robbers & van den Hoogen biedt u dan een unieke kans een groot aantal wijnen uit haar kelders te proeven. Wijnliefhebbers kunnen genieten van vele goede en grote wijnen, waaronder de parels van het 175 jaar oude wijnhuis. Dit is de gelegenheid om uw wijnkelder aan te vullen! Uiteraard zijn er deskundigen aanwezig om uw wijnvragen te beantwoorden en u te adviseren bij uw keuze. Wij stellen u graag in de gelegenheid een kijkje te nemen in onze immense wijnkelders en daar te wandelen langs de vele houten wijnvaten en de honderdduizenden flessen. Daarnaast hebben wij een aantal mooie flessen rode wijn voor u ter (goed)keuring ontkurkt. Genieten dus! U kunt onaangekondigd komen binnenwandelen en ook uw wijnvrienden zijn meer dan welkom!

Het entreebedrag voor deze uitgebreide proeverij bedraagt € 15,00 per persoon. Bij aankoop ter plekke vanaf 12 flessen, ontvangt u dit bedrag retour.
Bovendien presenteren we u met trots onze nieuwste aanwinsten.

Zaterdag 21 oktober 2017 Cursus Wijnvignet 09.30 - 17.15 uur

Kent u het verschil tussen de vele wijnen uit de verschillende streken?
Wanneer spreekt men van "kurk"?
Welke wijn past bij zeewolffilet?
Welke wijn past bij mij?
Weet u een origineel cadeau voor mijn partner?
Heeft u dit soort vragen ook wel eens? Dan is deze wijncursus echt iets voor u.

U wordt ontvangen met koffie of thee. Om 10.00 starten wij met een theoretisch gedeelte, gevolgd door een proeverij van 2 wijnen. Tijdens deze zaterdagcursus serveren wij een lunch. Na de lunch volgt een rondleiding door de wijnkelders en het wijnmuseum. Om 14.00 uur vervolg van het theoretisch gedeelte en weer een proeverij met 7 wijnen. De dag wordt afgesloten met een officieel examen. Iedere deelnemer die de cursus met goed gevolg doorloopt, krijgt een wijnvignet SDEN Niveau 1. Het aantal cursisten bedraagt ongeveer twintig personen.

Het cursusgeld bedraagt € 125,00 per persoon en dat is inclusief de te proeven wijnen, lunch en een erkend diploma.

De cursus vindt plaats in een van de ruimtes van Robbers & van den Hoogen.

Interesse ? Stuur dan een mail aanvraag naar onze eventmanager Jasper Kropveld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag met vermelding van uw geboortedatum)

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.