+31 (0)26 4455912          wapen grijs     thuiswinkelwaarborg logo grijs

De winkelwagen is leeg

Wijnwinkel

Op het terrein van RSchermafbeelding 2020 11 05 om 17.22.18obbers & van den Hoogen bevindt zich onze wijnwinkel met alle wijnen uit onze catalogus. Daarnaast treft u hier ook oudere jaargangen en diverse wijngeschenken aan (uit te breiden met een proeverij of arrangement).

U kunt hier rustig op zoek gaan naar een lekkere wijn en beroep doen op de expertise van onze wijnkenners. Bent u op zoek naar iets nieuws, een passende wijn bij een gerecht of een mooi, origineel cadeau? Dan bent u hier op de goede plek.

In onze winkel vindt u daarnaast ook allerlei geschenkverpakkingen en wijnaccessoires. Ook zijn er continu wisselende aanbiedingen waarmee u uw voordeel op kunt doen. De winkel is elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur geopend en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto en het OV. Ons terrein is voorzien van gratis, ruime parkeergelegenheid. 

Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Ons brede wijnassortiment, inclusief geschenken en   accessoires, zijn ook te bestellen in de online wijnshop. 

 Winkelkelder

Hier is het voor de ware wijnliefhebber goed toeven. Uiteraard vindt u hier alle wijnen uit de wijncatalogus van Robbers & van den Hoogen. Maar ook voor oudere jaargangen, restantpartijen en de meest gevarieerde (wijn)cadeautjes bent u hier aan het juiste adres.

winkelkelder

Cadeaucheques

Bent u op zoek naar een geschenk, maar vindt u het moeilijk de juiste keuze te maken of iemands smaak in te schatten? Misschien is de cadeaucheque dan precies wat u zoekt. U kunt zelf het bedrag van de cheque bepalen en dit cadeau eventueel uitbreiden met een proeverij of arrangement. Ook de wijncheque is online te bestellen.

arrangement

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.


Bekijk ons aanbod in de wijnshop

Binnen onze wijnshop vindt u een grote variatie aan voor uw geselecteerde wijnen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht, als geschenk of voor een bijzonder gelegenheid. Kijkt u gerust rond mocht u vragen hebben over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.