+31 (0)26 4455912          wapen grijs     thuiswinkelwaarborg logo grijs

De winkelwagen is leeg

Robbers & van den Hoogen is met haar historie sinds 1842 één van de oudste wijnhuizen die Nederland rijk is. Authentieke stijl en traditie worden gecombineerd met een moderne bedrijfsvoering, waarbij belangrijke waarden behouden blijven. Robbers & van den Hoogen onderscheidt zich door veelzijdigheid, kennis en kwaliteit en mag zich sinds 1992 met trots Hofleverancier noemen. De belangrijkste kernwaarde van het bedrijf is persoonlijke aandacht, een sleutelelement voor duurzame relaties. Interesse, respect, vertrouwen en waardering zijn van groot belang bij het onderhouden van deze aandacht. Al deze waarden neemt Robbers & van den Hoogen al 178 jaar mee in haar bedrijfsvoering, waarbij zij met de tijd meegaat en continu blijft vernieuwen.

Geschiedenis

In 1842 start Antoon Robbers met zijn broer en een vennoot wijnhandel Robbers aan de Rijnkade in Arnhem, welke in 1850 Robbers en Compagnie gaat heten. De gunstige locatie zorgt voor een gemakkelijke aanvoer van wijn per schip. Na het overlijden van Antoon en zijn broer nemen hun vrouwen het bedrijf over. Beide vrouwen dragen de naam van den Hoogen en wijzigen de bedrijfsnaam naar Robbers & van den Hoogen.

vaten in vrachtauto laden

Vierde generatie

In 1904 wordt Joseph Johannes Donders vennoot van het bedrijf en in 1912 neemt hij de onderneming in z’n geheel over, waardoor nu familie Donders in bezit is van de wijnhandel, die haar authentieke naam behoudt. Sinds 1926 behoort villa Carolinenburg aan de Velperweg aan het huis toe en starten er enorme uitbreidingen. Na een tweede en derde generatie Donders wordt Robbers & van den Hoogen, nu sinds enkele jaren, geleid door de vierde generatie: Astrid en Marcel Donders.

Astrid en Marcel Donders

Wijnkelders

De oude, authentieke wijnkelders van Robbers & van den Hoogen beslaan maar liefst 10.000 m² aan oppervlakte. Voel u welkom om kennis te maken met de imposante, donkere gangen en rijenlange eikenhouten fusten in onze kelder. Wanneer u een wijnproeverij of ander arrangement bezoekt, zult u hier voorafgaand door één van onze begeleiders rondgeleid worden. Proef de sfeer van een oud Frans wijnbedrijf uit de 20e eeuw en duik dieper in de bijzondere wereld van wijn.

wijnkelders

Vergaderen en feesten in stijl

Kom langs met vrienden, familie, collega’s of boek een groepsarrangement Naast proeverijen kunt u het kelderbezoek ook combineren met een formele of juist feestelijke activiteit in één van onze prachtige locatieruimtes.

 

vergaderen

Wilt u meer informatie of een offerte op maat?

Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel + 31 (0)26 - 44 55 912

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.


Bekijk ons aanbod in de wijnshop

Binnen onze wijnshop vindt u een grote variatie aan voor uw geselecteerde wijnen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht, als geschenk of voor een bijzonder gelegenheid. Kijkt u gerust rond mocht u vragen hebben over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.