+31 (0)26 4455912          wapen grijs     thuiswinkelwaarborg logo grijs

De winkelwagen is leeg

Wijn wordt duurder in 2018

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen waarschuwt voor hogere wijnprijzen volgend jaar. ‘De oogst is tegengevallen door vorst en droogte in het voorjaar’, verklaart Marcel Donders, directeur van het wijnhuis. ‘Sommige kwaliteitswijnen komen daardoor helemaal niet uit, andere worden simpelweg duurder.’ Ook de Koninklijke Vereniging Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) ziet dat de oogst 13% lager uitvalt dan het vijfjarig gemiddelde.

Europese wijngaarden kregen te maken met strenge vorst en grote droogte. Gevolgen van de klimaatveranderingen. En dat is straks te voelen in de portemonnee. ‘Alle wijnen zullen duurder worden. Goedkopere wijnen én wijnen in het duurdere segment. Dat kan ook niet anders, want de kosten om te produceren worden hoger’, voorspelt Donders. ‘Prachtige wijnen als de Chateau Rolland blanc sec 2017 en de Chateau Vieux Chevrol 2017 zullen helemaal niet op de markt gebracht worden.’


  • Aangemaakt op .

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.


Bekijk ons aanbod in de wijnshop

Binnen onze wijnshop vindt u een grote variatie aan voor uw geselecteerde wijnen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht, als geschenk of voor een bijzonder gelegenheid. Kijkt u gerust rond mocht u vragen hebben over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.