+31 (0)26 4455912          wapen grijs     thuiswinkelwaarborg logo grijs

De winkelwagen is leeg

Vacatures

Robbers en van den Hoogen zoekt enthousiaste mensen  met een neus voor wijn.

Werken bij Robbers & van den Hoogen? Wij bieden diverse boeiende en uitdagende functies in een professionele werkomgeving, die continu in beweging is. Ontdek onze vacatures!

Robbers & van den Hoogen is sinds 1842 een gerenommeerd wijnhuis. Een familiebedrijf met een ruime keuze aan wijnen, indrukwekkende wijnkelders, een wijnmuseum en een unieke opslagmogelijkheid van wijn voor particulieren. Wij leveren landelijk aan particulieren, bedrijven (relatiegeschenken) en horeca. Door de goede contacten en jarenlange banden met diverse wijnhuizen, importeert Robbers & van den Hoogen de mooiste wijnen voor onze klanten. 

 


Vrijwilliger(s)  Nederlands Wijnmuseum Arnhem

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij het onderhouden, archiveren, verwelkomen en informeren van bezoekers in ons wijnmuseum.

Nederlands wijnmuseum

Maak in het museum kennis met aspecten die bijdragen aan een complete wijnbeleving. Duizenden jaren historie van de wijn, maar ook de technische vooruitgang van de laatste eeuw, geven u een beeld van de wijnbouw, de wijnbereiding en de rol van wijn in de samenleving. In één van die oude ondergrondse kelders, is het Nederlands Wijnmuseum gevestigd. Hier krijgt u een indruk van de activiteiten binnen en rond een wijnbedrijf in het heden en het verleden. U maakt kennis met de vele facetten van de wijnbouw; De wijngaard, wijnstokken, de menselijke zorgen om gezonde wijndruiven te kweken, de wijnoogst, het kneuzen en het persen van druiven, de gisting, die in een spontaan, natuurlijk proces het druivensap in wijn omzet en tal van andere interessante wijnzaken.

 

Historische wijnkelders

Het lijkt wel of u een idyllisch, Frans wijnchateau aan het begin van de 20e eeuw bezoekt, als u in de imposante kelders onder het wijnmuseum langs de rijen eiken fusten en wijnrekken vol flessen loopt.  Tijdens uw bezoek, kunt u - diep onder de grond - de wijnschatten van Arnhem ontdekken. In onze imposante kelders, bent u getuige van de schilderachtige aanblik van lange rijen eiken fusten die naast blinkende roestvrijstalen tanks in de moderne wijnbottelarij liggen. Hier liggen duizenden flessen, onder perfecte omstandigheden te rijpen, tot zij geheel op dronk ontkurkt kunnen worden.

 

Wij bieden

  • Een inspirerende werkplek;
  • Een enthousiast team vrijwilligers en collega’s;
  • Gratis toegang van het museum.

 

Aanmelden als vrijwilliger

Heb je interesse en bent je bereid je minimaal een halve dag per week in te zetten voor het Wijnmuseum, stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang als eerste onze speciale aanbiedingen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.


Bekijk ons aanbod in de wijnshop

Binnen onze wijnshop vindt u een grote variatie aan voor uw geselecteerde wijnen. Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht, als geschenk of voor een bijzonder gelegenheid. Kijkt u gerust rond mocht u vragen hebben over ons assortiment kunt u contact met ons opnemen.

Wijnhuis Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem (routebeschrijving)
telefoon + 31 (0)26 4455912
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.